Velocity v2

Velocity v2

14604
0
ngabagikeun

Velocity_v2 – MQL4 Code Base: indikator adat pikeun MT4
//| Velocity_v2.mq4 | //| Copyright 2006 ... //| Custom indicator initialization function | ...
Filter AO indicator 48. B bands stop v1 indicator 49. Velocity v2 indicator 50. Alternative Ichimoku alert 51. VQ bars indicator 52. Wolf wave indicator 53.
514. doublecciwoody indicator; 513. t3 alpha indicator; 512. velocity_v2 indicator; 511. adx_wildersdmi_v1m indicator; 510. #mtf_bbands indicator; 509. mtf_machnl810_env indicator

 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

Velocity v2 is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Velocity v2 provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Velocity v2.mq4?

  • Download Velocity v2.mq4
  • Copy Velocity v2.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Velocity v2.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Velocity v2.mq4 is available on your Chart

How to remove Velocity v2.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:

Velocity v2

ngabagikeun
artikel saméméhnaZZ YZ MDAC ELDER 1-1000
artikel NextTrendLinearReg

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply