SDX-TzPivots Binary Options Indicator

SDX-TzPivots Binary Options Indicator

11389
0
ngabagikeun

Calculation of pivot and similar levels based on time zones.

If you want to modify the colors, please scroll down to line 200 and below (where it saysCalculate Levels”) and change the colors. Valid color names can be obtained by placing the cursor on a color name (e.g. somewhere in the wordOrangeand pressing F1).
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

SDX-TzPivots Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

SDX-TzPivots Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install SDX-TzPivots Binary Options Indicator.mq4?

  • Download SDX-TzPivots Binary Options Indicator.mq4
  • Copy SDX-TzPivots Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on SDX-TzPivots Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator SDX-TzPivots Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove SDX-TzPivots Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
sdx-tzpivots

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply