Frendy na jilid binér Pilihan Indikator

Frendy na jilid binér Pilihan Indikator

19958
0
ngabagikeun

This indicator has been done to find out MACD divergenсe\convergenсe and mismath between price and volume.

Pinuh garis Frendy hanca na histogram, and you can turn off showing volumes whenever you want.
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

MACD and Volumes Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

MACD and Volumes Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4?

  • Download MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4
  • Copy MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
macd-and-volumes

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply