ITrend mod

ITrend mod

8635
0
ngabagikeun

 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

ITrend mod is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

ITrend mod provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install ITrend mod.mq4?

  • Download ITrend mod.mq4
  • Copy ITrend mod.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on ITrend mod.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator ITrend mod.mq4 is available on your Chart

How to remove ITrend mod.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:

iTrendmod

ngabagikeun
artikel saméméhnaITrend
artikel NextIAnchMom

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply