ITrend

ITrend

8084
0
ngabagikeun

Trading in the direction of a strong trend reduces risk and increases profit potential. The average directional index (ADX) is used to determine when price is trending …
Trend indicators measure trend direction. Moving averages, Directional Movement and MACD are three of the most popular trend indicators.
iTrend – MQL4 Code Base: indikator adat pikeun MT4
Kabéh indikator nu teu nulungan deteksi trend nu mangga ngirim tulisan dieu. Indikator kahiji sinTrend. Nilai ngeunaan nol nyaéta ngambang nu,

 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

ITrend is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

ITrend provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install ITrend.mq4?

  • Download ITrend.mq4
  • Copy ITrend.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on ITrend.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator ITrend.mq4 is available on your Chart

How to remove ITrend.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:

iTrend

ngabagikeun
artikel saméméhnaI XO A H
artikel NextITrend mod

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply