iCrosshair Binary Options Indicator

iCrosshair Binary Options Indicator

7621
0
ngabagikeun

To make our life easier, this indicator will draw 2 lines (VerticalHorizontal) acting like normal crosshair with extra bars information.

On mouse hover at any bar will show:

Candle number
Open, high, close, low and volume
Candle body, wicks (upper-lower) length
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

iCrosshair Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

iCrosshair Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install iCrosshair Binary Options Indicator.mq4?

  • Download iCrosshair Binary Options Indicator.mq4
  • Copy iCrosshair Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on iCrosshair Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator iCrosshair Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove iCrosshair Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
icrosshair

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply