IAnchMom

IAnchMom

7403
0
ngabagikeun

iAnchMom – MQL4 Code Base: indikator adat pikeun MT4
//| iAnchMom.mq4 | #indicator_separate_window sipat indicator_buffers #property 1 #indikator sipat ...
Panggihan ratusan Metatrader Indikator. Ngundeur ratusan Metatrader Indikator. Baca kumaha masang Indikator Metatrader. Baca Harita teh urang jeung Ratings pikeun Metatrader ...
//+—–+ //| iAnchMom.mq4 …

 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

IAnchMom is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

IAnchMom provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install IAnchMom.mq4?

  • Download IAnchMom.mq4
  • Copy IAnchMom.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on IAnchMom.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator IAnchMom.mq4 is available on your Chart

How to remove IAnchMom.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:

iAnchMom

ngabagikeun
artikel saméméhnaITrend mod
artikel NextI-GentorCCIM v B1 D B1 D.0.2

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply