Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indikator

Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indikator

12352
0
ngabagikeun

This indicator was developed by Daryl Guppy. It is composed by 6 EMAs of 3, 5, 8, 10, 12 and 15 periods which give you the direction and the strength of the short-term trend, the speculator trend. It is used in combination with other group of six EMAs which measures the direction and the strength of the long-term trend or the big-investor trend. This group of EMAs are of 30, 35, 40, 45, 50, 60 periods like Daryl Guppy say for daily timeframe. This indicator was made to analyze and trade on daily timeframe charts but can be used in other timeframes, like M15 or H1, with the same periods and setups.

I made these indicators so you can change the type of Moving Average, the period and applied price, i.e: luhur, handap, open, nutup, typical and weighted price of the bars used to calculate the moving averages. You can change it on your own to trade in other timeframe that you feel more comfortable or to make the indicator more sensitive to little changes of the current trend.

Both group of EMAs can be used to measure the agreement or disagreement of these two types of traders: investors and speculator. This gives you a better understanding of this fight between them and the possibility of better entries in favor of the current trend or imminent changes on it.
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indicator.mq4?

  • Download Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indicator.mq4
  • Copy Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove Guppy (Long and Short) Binér Pilihan Indicator.mq4 ti Bagan Metatrader Anjeun?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
guppy-long-and-short

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply