FibonacciPivot Binary Options Indicator

FibonacciPivot Binary Options Indicator

8670
0
ngabagikeun

The indicator builds levels channels beginning from the line of closing of previous day, on the basis of data of previous day: dayClose+(dayHigh-dayLow)*fibo*koeff. On Monday, except the level of closing of Friday, the level of opening of Monday is in addition drawn.

mondayGAP defines how to build levels on Monday: if false — levels are drawn from closing of Friday, if true — from opening of Monday;
Days number of days for plotting, counting of today. Zero — the whole days available in the history are processed;
koeff allows to squeeze & stretch a grid of levels. I recommend to put Fibonacci’s numbers (0.34, 0.55, 0.618, 0.89, 1.44, 2.33).
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

FibonacciPivot Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

FibonacciPivot Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install FibonacciPivot Binary Options Indicator.mq4?

  • Download FibonacciPivot Binary Options Indicator.mq4
  • Copy FibonacciPivot Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on FibonacciPivot Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator FibonacciPivot Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove FibonacciPivot Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
fibonaccipivot

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply