Dots Binary Options Indicator

Dots Binary Options Indicator

15092
0
ngabagikeun

The Dots indicator is based on an indicator developed by TrendLaboratory in 2006. The indicator shows current trend direction by placing colored dots on the main chart. Blue dots indicate an uptrend, red dots indicate a downtrend.

Although the indicator calculation is not based on standard MetaTrader platform indicators, it uses the iMA (pindah Rata-rata) function to get prices of a specified type (Open, Close, Maximum, Minimum, Typical etc.). The calculation is based on cosine of a price change angle. The user can set several input parameters.
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

Dots Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Dots Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Dots Binary Options Indicator.mq4?

  • Download Dots Binary Options Indicator.mq4
  • Copy Dots Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Dots Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Dots Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove Dots Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
dots

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply