Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator

Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator

9136
0
ngabagikeun

Bollinger Bands with customizable moving average method and applied price.

Available moving average methods:

  • Simple
  • Exponential
  • Smoothed
  • Linear weighted

Available applied prices:

  • Close price
  • Open price
  • High price
  • Low price
  • Median price
  • Typical price
  • Weighted price

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator.mq4?

  • Download Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator.mq4
  • Copy Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove Custom Bollinger Bands Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
custom-bollinger-bands

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply