CCI MA Smoothed

CCI MA Smoothed

8736
0
ngabagikeun

#indicator_separate_window sipat indicator_buffers #property 2 #property indicator_color1 Yellow #property indicator_color2 Aqua //—- parameter input
exactly the same as the first one, but I have one more indicator: CCI smoother, or … CCI_MA_Smoothed.mq4 (7.1 KB, 1869 pintonan) doske scalping2.tpl (24.6 KB, 1807 pintonan)
Indicators are calculated from left to right, You fill cci array from left to right but data should be reversed, i.e data from 0 (current) bar must be at the end!
Your Indicator needs an alert, and an update for 5-digit pricing, or your EA needs … CCI_MA_Smoothed.mq4: 13-Sep-2010 23:24: 7.1K CCI_Short_HMA.mq4: 13-Sep-2010 23:24

 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

CCI MA Smoothed is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

CCI MA Smoothed provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install CCI MA Smoothed.mq4?

  • Download CCI MA Smoothed.mq4
  • Copy CCI MA Smoothed.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on CCI MA Smoothed.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator CCI MA Smoothed.mq4 is available on your Chart

How to remove CCI MA Smoothed.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:

CCI MA Smoothed

ngabagikeun
artikel saméméhnaCCI Woodies Lnx v1 1
artikel NextCCI MA

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply