Përhapjen options Binary Lines Treguesi

Përhapjen options Binary Lines Treguesi

39089
0
SHARE

Treguesi mbështet dy funksione:

 1. Përhapni personalizimin e linjës Pyetje dhe Ofertë (stil *, trashësia)
 2. Krahasimi i përhapjes së ndërmjetësit të dytë ** – shih treguesin Input për udhëzim.
Ju pershendes imazhet e meposhtme:
 • Imazhi i sipërm tregon personalizimin e përhapjes Pyetni & Linjat e ofertës.
 • Imazhi i poshtëm tregon krahasimin e dytë të përhapjes së ndërmjetësit (përhapja e dytë ndërmjetësi – përhapja e grafikut, 8 – 5 = 3 rregullimi i përhapjes së pikave). Krahasimi është relativ dhe është një mbushje shtesë ose zbritjeje e grafikut Ask Line.
* varur nga Grafiku në plan të parë. ** varet nga Show Pyet.

shënim: Ky tregues do të vendosë automatikisht → Grafiku në plan të parë dhe Show Ask: Grafiku në plan të parë dhe Show Ask mund të aktivizohen/çaktivizohen nga dritarja e treguesit Inputs.

Opsionet Binary Treguesit – Shkarko Udhëzime

Treguesi i opsioneve binare të linjave të përhapura është një Metatrader 4 (MT4) tregues dhe thelbi i treguesit Forex është për të transformuar të dhënat e akumuluar historisë.

Treguesi i opsioneve binare të linjave të përhapura ofron një mundësi për të zbuluar veçori dhe modele të ndryshme në dinamikën e çmimeve të cilat janë të padukshme për syrin e lirë.

Bazuar në këtë informacion, tregtarët mund të supozojmë lëvizje të mëtejshme të çmimeve dhe për të përshtatur strategjinë e tyre në përputhje me rrethanat.

Si të instaloni Spread Lines Binary Options Indicator.mq4?

 • Shkarko Treguesi i opsioneve binare të linjave të përhapura.mq4
 • Kopjo Spread Lines Binary Options Indicator.mq4 në direktorinë tuaj Metatrader / Ekspertët / treguesit /
 • Filloni ose restart Metatrader Klientin tuaj
 • Zgjidh Chart dhe Afati ku ju doni të testuar treguesin tuaj
 • Kërkim “Treguesit Custom” në Navigator tuaj lihet kryesisht në Metatrader Klientit tuaj
 • Klikoni me të djathtën në Spread Lines Binary Options Indicator.mq4
 • Bashkangjit një tabelë
 • Modifikoni cilësimet ose Shtypni OK
 • Opsionet binare të linjave të përhapjes së treguesit Indicator.mq4 është i disponueshëm në grafikun tuaj

Si të hiqni Spread Lines Binary Options Indicator.mq4 nga grafiku juaj Metatrader?

 • Zgjidhni Chart ku është Treguesi kandidon në Metatrader Klientit tuaj
 • Right click në Chart
 • “Lista treguesit”
 • Zgjidhni Treguesi dhe fshini

Kliko këtu më poshtë për të shkarkuar Options Binary Treguesit:
linjat e përhapjes

NUK KA KOMENTE

Lënë një përgjigje