PinBar Binary Options Indicator

PinBar Binary Options Indicator

9004
0
Share

The indicator marks the pin bars on the chart based on the parameters set, such as:

  • the maximum size;
  • the minimum size;
  • thedepthof a pin bar (opening and closing price zone in percentage of the size);
  • mark only on daily extremums.

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

PinBar Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

PinBar Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install PinBar Binary Options Indicator.mq4?

  • Download PinBar Binary Options Indicator.mq4
  • Copy PinBar Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on PinBar Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator PinBar Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove PinBar Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
pinbar

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply