OHLC Range binar Pilihan Indikator

OHLC Range binar Pilihan Indikator

14863
0
Share

Draws two labels: Open-Close and High-Low range of the last closed candle left of the current candle.

Open: 1.26137 – Close: 1.26129 → OC 8
High: 1.26263 – Low: 1.26050 → HL 213
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

OHLC Range Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

OHLC Range Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install OHLC Range Binary Options Indicator.mq4?

  • Download OHLC Range Binary Options Indicator.mq4
  • Copy OHLC Range Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on OHLC Range Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator OHLC Range Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove OHLC Range Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
ohlc-range

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply