InfoLabel Binary Options Indicator

InfoLabel Binary Options Indicator

12927
0
Share

A simple label that shows information like Ask and Bid, OHLC prices, volume, spread, remaining candle time, local & server time.
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

InfoLabel Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

InfoLabel Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install InfoLabel Binary Options Indicator.mq4?

  • Download InfoLabel Binary Options Indicator.mq4
  • Copy InfoLabel Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on InfoLabel Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator InfoLabel Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove InfoLabel Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
infolabel

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply