Indikator Pilihan Biner iCrosshair

Indikator Pilihan Biner iCrosshair

7712
0
Share

To make our life easier, this indicator will draw 2 lines (VerticalHorizontal) acting like normal crosshair with extra bars information.

On mouse hover at any bar will show:

Candle number
Open, high, close, low and volume
Candle body, wicks (upper-lower) length
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

iCrosshair Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

iCrosshair Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install iCrosshair Binary Options Indicator.mq4?

  • Download iCrosshair Binary Options Indicator.mq4
  • Copy iCrosshair Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on iCrosshair Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator iCrosshair Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove iCrosshair Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
icrosshair

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply