iClock Mod1 binar Pilihan Indikator

iClock Mod1 binar Pilihan Indikator

16346
0
Share

indikator iku poto lilin liya-by-liya ora gumantung ing ticks mlebu.

Indikator wis telung fungsi:

indikator wektu lilin isih bakal count-mudhun.
Ing mbukak saka lilin anyar indikator wis pilihan kanggo murub tandha.
Yen lilin mbukak pungkasan indikator bakal count-munggah ing wektu pungkasan nganti lilin kabuka.
Scalpers lan pedagang short term sing luwih tliti lan manungsa waé karo regards wektu posisi mbukak lan nutup. Timer lilin ngewangi iki dislametaké.

Ditambahake menyang kode asli:

Convereted saka MetaTrader 5 kanggo MetaTrader 4.
tandha lilin New.
Label Modhe tandha. Off(ijo), on(pink), swara mung(biru)
pilihan kandel Font.
Dites ing Broker Server kaping GMT +0, +1, +2 lan -5;

Wigati: A sawetara lilin Timer padha mlaku bebarengan kanggo comparison. Ora konflik Indikator lilin poto ditemokaké. Nanging, yen operasi erratic wis ngalami mbusak kabeh Timer lilin liyane.
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

iClock Mod1 binar Pilihan Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

iClock Mod1 binar Pilihan Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal iClock Mod1 binar Pilihan Indicator.mq4?

  • Download iClock Mod1 binar Pilihan Indicator.mq4
  • Nyalin iClock Mod1 binar Pilihan Indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing iClock Mod1 binar Pilihan Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator iClock Mod1 binar Pilihan Indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak iClock Mod1 binar Pilihan Indicator.mq4 saka Metatrader Chart Panjenengan?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
iclock_mod1

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply