Doji Candle Deteksi binar Pilihan Indikator

Doji Candle Deteksi binar Pilihan Indikator

14032
0
Share

Doji candle histogram detector with alert & email notfication.

This is an indicator for chart pattern detection, can detect DOJI candle and draw histogram, with alert message, works for all time frames.
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

Doji Candle Detection Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Doji Candle Detection Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Doji Candle Detection Binary Options Indicator.mq4?

  • Download Doji Candle Detection Binary Options Indicator.mq4
  • Copy Doji Candle Detection Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Doji Candle Detection Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Doji Candle Detection Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove Doji Candle Detection Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
doji-candle-detection

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply