CCI Woodies Lnx v1 1

CCI Woodies Lnx v1 1

8124
0
Share

ToR_1.20.mq4 (32.5 KB, 2045 tampilan) CCI_Woodies_Lnx_v1_1_TFmod.mq4 (9.4 KB, 1347 tampilan) … This indicator shows you whether a pair is trending or ranging. For trending …
Hi Linuxser, I still prefer the CCI_Woodies_Lnx_v1_1 and I thank you for that. Just a small favour, can you possibly make it to show its readings in
I changed the Multi_num on the second indicator and shifted it down 110 pixels if anyone is curious. The ToR and PPO I wrote myself. The others are CCI_Woodies_Lnx_v1_1 …
Indicators based on Moving average indicator … Author Info: www.forexfactory.com/member.php?u=12983

 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

CCI Woodies Lnx v1 1 iku MetaTrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

CCI Woodies Lnx v1 1 nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install CCI Woodies Lnx v1 1.mq4?

  • Download CCI Woodies Lnx v1 1.mq4
  • Copy CCI Woodies Lnx v1 1.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on CCI Woodies Lnx v1 1.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator CCI Woodies Lnx v1 1.mq4 is available on your Chart

How to remove CCI Woodies Lnx v1 1.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:

CCI Woodies Lnx v1 1

Share
artikel sadurungeCCI Woodies Lnx v2
artikel NextCCI MA Smoothed

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply