Sumebar Galur binér Pilihan Indikator

Sumebar Galur binér Pilihan Indikator

14380
0
ngabagikeun

indikator ngarojong dua fungsi:

  1. Nyebarkeun Tanya sarta garis kustomisasi nawar (gaya *, kakandeleun)
  2. Kadua calo sumebar ngabandingkeun ** – see indicator Input for instruction.
Regards below images:
  • The top image shows customization of spread Ask & Bid lines.
  • The bottom image shows second Broker spread comparison (second Broker spreadchart spread, 8 – 5 = 3 points spread adjustment). The comparison is relative and is an addition or subtraction padding of the chart Ask Line.
* dependent on Chart on foreground. ** dependent on Show Ask.

Note: This indicator will automatically set → Chart on foreground and Show Ask: Chart on foreground and Show Ask can be toggled on/off from the indicator Inputs window.

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

Spread Lines Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Spread Lines Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Spread Lines Binary Options Indicator.mq4?

  • Download Spread Lines Binary Options Indicator.mq4
  • Copy Spread Lines Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Spread Lines Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Spread Lines Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove Spread Lines Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
spread-lines

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply