HarmonikManual binér Pilihan Indikator

HarmonikManual binér Pilihan Indikator

7680
0
ngabagikeun

This indicator will show the name of the pattern by placing point XABCD manually and also will search the next Potential Reversal Zone (PRZ) automatically.

This idea was first published by Snorm as DavincisKiss indicator. I have modified Harmonic Ratios.mq4 by alltraders, and added more command that needed.
 

Pilihan binér Indikator – Undeur Parentah

HarmonikManual Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

HarmonikManual Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4?

  • Download HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4
  • Copy HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur binér Pilihan Indikator:
harmonikmanual

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply