Artikel panganyarna

Indikator ieu bakal némbongkeun nami pola ku cara nempatkeun titik XABCD sacara manual tur ogé bakal neangan nu salajengna Poténsial ngabalikeun Parabot (PRZ)...

Salaku bagian tina sistem manajemen duit, urang perlu neraca nu némbongkeun sabaraha duit bisa risiko tina untung nu ...

indikator ngarojong dua fungsi: Nyebarkeun Tanya sarta garis kustomisasi nawar (gaya *, kakandeleun) Kadua calo sumebar ngabandingkeun ** - tingali indikator Input pikeun ...

Indikator ieu geus dipigawé pikeun manggihan Frendy divergenсeconvergenсe na mismath antara harga na volume. Pinuh garis Frendy hanca na histogram, anjeun tiasa ...

Dagang sababaraha instrumén sakuliah sababaraha timeframes (jeung sababaraha calo) tiasa hasil dina ngagunakeun loba témplat béda. nguji Citakan dibangkitkeun témplat tambahan. ...

indikator nembongkeun Pindah Rata-rata na osilator dina jandela misah. Hiji garis indikator kalawan rata na pindah tina sagala metoda digambar dina misah ...

indikator ngamungkinkeun ngadalikeun laju Stratégi tester. Anjeun tiasa ngalambatkeun turun atanapi nyepetkeun laju Stratégi tester lamun disetél ka 32. ...

"How much is a 1 gerakan pip on EURUSD (atanapi pasangan wae) patut di mata uang kuring???" It's a question we see asked frequently on the...

indikator draws up / handap panyangga panah kondisi on hiji atawa dua tina indikator handap patepung: pindah Rata-rata; Frendy; Pindah Rata-rata tina ...

indikator draws garis pikeun itungan quick potensi kauntungan / leungitna ti pisan, atanapi pisan tina kauntungan diperkirakeun.   Pilihan binér Indikator - Download Instructions is a...