Macd lan volume binar Pilihan Indikator

Macd lan volume binar Pilihan Indikator

19997
0
Share

This indicator has been done to find out MACD divergenсe\convergenсe and mismath between price and volume.

Full functional MACD lines and histogram, and you can turn off showing volumes whenever you want.
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

MACD and Volumes Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

MACD and Volumes Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4?

  • Download MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4
  • Copy MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove MACD and Volumes Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
macd-and-volumes

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply