HarmonikManual binar Pilihan Indikator

HarmonikManual binar Pilihan Indikator

7636
0
Share

This indicator will show the name of the pattern by placing point XABCD manually and also will search the next Potential Reversal Zone (PRZ) automatically.

This idea was first published by Snorm as DavincisKiss indicator. I have modified Harmonic Ratios.mq4 by alltraders, and added more command that needed.
 

Binar Pilihan pratondho – Download Instructions

HarmonikManual Binary Options Indicator is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

HarmonikManual Binary Options Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4?

  • Download HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4
  • Copy HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove HarmonikManual Binary Options Indicator.mq4 from your Metatrader Chart?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ing ngisor iki kanggo ngundhuh binar Pilihan pratondho:
harmonikmanual

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply